Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μεγάλος θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Βίντεο με τον ξέφρενο χορό του σε συναυλία της κάνει το γύρο του κόσμου

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όπως φαίνεται είναι κι αυτός ένας από τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ. 

Αν και η περιοδεία της στο Λονδίνο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμο, δεν θα περίμενε κανείς ότι στις κερκίδες του Wembley θα βρίσκεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Ισπανία: Έξαλλοι οι πολίτες με την Τέιλορ Σουίφτ - Διαμαρτύρονται για τον θόρυβο

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του TikTok, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται να χορεύει στον ρυθμό του «Shake it Off», με το κλιπ να γίνεται viral, ξεπερνώντας σε τρεις μόλις ώρες τα 85.000 likes. 

Ντυμένος απλά, με ένα πουκάμισο, σακάκι και παντελόνι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται να διασκεδάζει με την ψυχή του, αδιαφορώντας για το πλήθος γύρω του.

Δείτε το βίντεο:

Η selfie με την Τέιλορ Σουίφτ 

H Τέιλορ Σουίφτ και ο σύντροφός της, Τράβις Κέλσιφωτογραφήθηκαν με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά του. 

O πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε στα backstage με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ και εκεί φωτογραφήθηκε με την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της.

Η Τέιλορ Σουίφτ δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με την ανάρτηση αυτή, ευχήθηκε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ για τα γενέθλιά του, που είναι σήμερα. 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χρόνια πολλά! Τα σόου του Λονδίνου ξεκίνησαν υπέροχα 🇬 🇧🇺🇸🤝».

Tags
Back to top button