Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 170 χιλιόμετρα έτρεχε το αυτοκίνητο των Ρομά που σκότωσε μια μητέρα

Το ατύχημα που έλαβε χώρα την Παρασκευή 11η Οκτωβρίου, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, με την ανάλυση να αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο των Ρομά είχε αναπτύξει - σύμφωνα με το Live News του Mega - την ταχύτητα των 170 χιλιομέτρων. Γεγονός που μετέτρεψε σε προδιαγεγραμμένη τραγωδία τη σύγκρουση με δύο άλλα διερχόμενα οχήματα και τον θάνατο της μητέρας των δύο παιδιών.

Ήταν 2 το μεσημέρι και η άτυχη Κυριακή πήγαινε για δουλειά με το αυτοκίνητό της, όταν τη χτύπησε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο που έκανε προσπέραση, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Και παρά την προσπάθεια του οδηγού να πατήσει φρένο, όταν αντιλήφθηκε το άλλο όχημα, αυτό δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

«Δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης, το φρενάρισμα ήταν αδύνατο να αποτρέψει το ατύχημα» ειπώθηκε χαρακτηριστικά, από τον οδηγό του δεύτερου οχήματος, που πρώτος διαπίστωσε τον θάνατο της συγχωριανής του.

Αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας

Το συγκεκριμένο δυστύχημα έχει προκαλέσει αναταραχή σε ολόκληρη την περιοχή, καθώς οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από την απουσία της Πολιτείας. Οι κάτοικοι «βράζουν» και παρά το ότι την Κυριακή διοργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και έχουν προχωρήσει σε κάθε είδους ενέργειες, καταγγέλλουν αδιαφορία.

 

Tags
Back to top button