Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ματ Ντέιμον για Ντ. Τραμπ: «Του εύχομαι κάθε επιτυχία»

O Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντέιμον ευχήθηκε σήμερα στον εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κάθε επιτυχία στο έργο του, υπενθυμίζοντας την ίδια ώρα ότι δεν ψήφισε τον Ρεπουμπλικανό δισεκατομμυριούχο.

«Θα ήθελα πολύ να επιτύχει, θα το ήθελα πραγματικά» δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. «Προφανώς δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι εγώ δεν τον ψήφισα» συμπλήρωσε ο 46χρονος καλλιτέχνης.

Εντούτοις πρόσθεσε: «Του εύχομαι κάθε επιτυχία και εμείς πρέπει όλοι να το κάνουμε αυτό, ένας Αμερικανός πρόεδρος που επιτυγχάνει στο έργο του είναι κάτι καλό για όλους εμάς».

Ο Ματ Ντέιμον πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να εμφανίζεται καθησυχαστικός για τα 4 επόμενα χρόνια κι ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ θα αποτελεί «το σημαντικότερο πρόσωπο του πλανήτη». Ο διάσημος πρωταγωνιστής έσπευσε επίσης να υπερασπιστεί την συνάδελφό του Μέριλ Στριπ, που δέχθηκε φραστική επίθεση από τον εκλεγμένο πρόεδρο, τον οποίο είχε προηγουμένως επικρίνει κατά την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

«Έχει δίκιο, είναι πραγματικά υπερτιμημένη ως καλλιτέχνιδα» δήλωσε ο Ντέιμον με σκωπτική διάθεση, επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό που της είχε αποδώσει ο Τραμπ. Λίγο μετά πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι όσα είπε σχετικά με τον εκφοβισμό των ανθρώπων είναι πολύ σημαντικά (…), το να εκφοβίζει κανείς τους ανθρώπους που έχουν λιγότερες εξουσίες δεν είναι υγιές και πρόκειται για μια συμπεριφορά που τα παιδιά θα επαναλάβουν».

Ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται στο Νταβός για να υποστηρίξει τη μκο του Water.org, που έχει στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης των ανθρώπων σε πόσιμο νερό.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Tags
Back to top button