Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μαρινάκης σε Τσελίκ: Τα νησιά έχουν και ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Για τις εμπρηστικές δηλώσεις του εκπροσώπου του AKP Ομέρ Τσελίκ, και την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια, τον οποίο χαρακτήρισε μεταξύ άλλων προβοκάτορα με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στο Καστελόριζο, ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ξεδιάντροπη επίθεση Τσελίκ στον Δένδια! "Είναι προβοκάτορας και ριζοσπαστικό στοιχείο"

Ο Παύλος Μαρινάκης είπε αναφερόμενος στη νέα πρόκληση του Ομέρ Τσελίκ: «Ο Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε πάγιες ελληνικές θέσεις. Προφανώς δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για το αν θα μπορούσε να βρεθεί στο Καστελόριζο ένας  υπουργός της κυβέρνησης και δη ο υπουργός Άμυνας.

Είναι δεδομένο ότι τα νησιά έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα. Η Ελλάδα δεν θα βάλει ποτέ στο ζύγι ζητήματα κυριαρχίας ούτε καν να διαπραγματευτεί να συζητήσει αυτά που λέμε κόκκινες γραμμές. Μην μπερδεύουμε τον διάλογο με την αφέλεια και μην ταυτίζουμε τον διάλογο με την συμφωνία».

Tags
Back to top button