Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Μαξίμου: Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η συνάντηση του Αλ.Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό

Σε κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους  πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου σχεδιάζει να προχωρήσει  ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας ως  αντικείμενο συζήτησης το Κυπριακό, ενόψει και της πολυμερούς συνόδου της Γενεύης στις 12 Ιανουαρίου. Οι συναντήσεις πιθανότητα να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν οριστεί συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι διεργασίες για το Κυπριακό εντείνονται και αναμένεται το επόμενο δεκαήμερο να είναι κρίσιμο, μέχρι και την 12η  Ιανουαρίου στη Γενεύη. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα πραγματοποιήσει επίσκεψη-αστραπή στη Νέα Υόρκη στις 6 Ιανουαρίου για να συναντηθεί με τον νέο γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες, ώστε να συζητήσουν για το Κυπριακό. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και οι τελευταίες επαφές των κ. Αναστασιάδη και Ακιντζί, προτού οι δύο ηγέτες μεταβούν στη Γενεύη για τις επίσημες διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Tags
Back to top button