Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Μ. Κόλλια-Τσαρουχά: «Πρέπει να κλείσει γρήγορα η δεύτερη αξιολόγηση»

Η δεύτερη αξιολόγηση πρέπει να κλείσει και γρήγορα, διότι η Ελλάδα έχει κάνει και με το παραπάνω όσα έχει αναλάβει και ο λαός έχει ξεπεράσει τις αντοχές του, τόνισε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

"Εμείς και μέτρα έχουμε πάρει και αποτελέσματα έχουμε δείξει. Ο λαός μας έχει ξεπεράσει τις αντοχές του, παρ΄ όλη την υπομονή που δείχνει, την καρτερικότητα. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τώρα αυτοί που έχουν, από την άλλη μεριά του τραπεζιού, την ευθύνη για την αξιολόγηση πρέπει να την κλείσουν. Η αγορά το περιμένει αυτό, η ελληνική οικονομία το περιμένει όπως και ενδιαφερόμενοι να επενδύσουν", είπε η υφυπουργός.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Tags
Back to top button