Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Ο κ. Μουζάλας ας αναλάβει τις ευθύνες του»

Να αναλάβει τις ευθύνες του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού ζητήματος, καλεί τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Με αφορμή τα όσα έγιναν νωρίτερα σήμερα το πρωί στο Ελληνικό, ο κ.Βαρβιτσιώτης δήλωσε:

«Μετά τις άθλιες εικόνες του χειμώνα, τους νεκρούς από αναθυμιάσεις, φθάσαμε σήμερα στα άβατα ανομίας. Η επιβολή της νομιμότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και όχι των μεταναστών. Ο κ. Μουζάλας δεν είναι κατήγορος, αλλά απολογούμενος. Ας αφήσει, επιτέλους, τα κλάμματα μπροστά στις κάμερες και ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Για το ”πάρτι” των ΜΚΟ, που έχουν υποκαταστήσει τη λειτουργία του Κράτους, αυτός και ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι. Ζητάμε από την Κυβέρνηση να υλοποιήσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Με διάκριση προσφύγων και παράνομων μεταναστών, δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης για τους παραβατικούς, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και αξιοποίηση, με διαφάνεια, της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης».

Tags
Back to top button