Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λονδίνο: Τι συζήτησαν Γεραπετρίτης και Φιντάν ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Με τον ομόλογο του από την Τουρκία , Χακάν Φιντάν συναντήθηκε στο Λονδίνο ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ το κύριο θέμα συζήτησης τους ήταν η  αναμενόμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα στις 13 Μαίου

Σύμφωνα με το in.gr, ο Έλληνας ΥΠΕΞ μετέβη στο Λονδίνο μόνο για το ραντεβού με τον Χακάν Φιντάν και η συνάντηση κράτησε περίπου 2,5 ώρες.

Οι δύο ΥΠΕΞ αναζητούσαν εδώ και καιρό ευκαιρία για να συναντηθούν πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη-Φιντάν για να μιλήσουν από κοντά για το πλαίσιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που δημοσιεύθηκε στο X, Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν εστίασαν επίσης στις διμερείς σχέσεις και σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

 

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επικείμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα, οι Υπουργοί Εξωτερικών της Τουρκίας και της Ελλάδας πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση στο Λονδίνο. Οι συνομιλίες εστίασαν επίσης στις διμερείς σχέσεις και σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακριβώς την ίδια ανακοίνωση στα τουρκικά ανέβασε στον λογαριασμό του στο X, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, Οντζού Κετσελί.

Αναλυτικά η ανάρτηση

 

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επικείμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα, οι Υπουργοί Εξωτερικών της Τουρκίας και της Ελλάδας πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση στο Λονδίνο. Οι συνομιλίες εστίασαν επίσης στις διμερείς σχέσεις και σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα».

 

Tags
Back to top button