Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Εργαζόμενη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο τραυματίστηκε εξαιτίας πόρτας που έπεσε πάνω της

Ένα δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας το Σάββατο καθώς πόρτα έπεσε τραυματίζοντας μια τεχνολόγο, όπως υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Σαββάτου όταν τεχνολόγος κλήθηκε να μεταβεί με το φορητό ακτινολογικό - ακτινογραφικο μηχάνημα στο τμήμα νεογνών για να κάνει ακτινογραφία σε νεογνό.

Όταν έφθασε στο τμήμα νεογνών, την ενημέρωσαν ότι θα χρειαστούν ακόμη μία ακτινογραφία σε άλλο νεογνό. Η τεχνολόγος επικοινώνησε με συνάδελφό της τεχνολόγο που ήταν σε βάρδια και ζήτησε να φέρει ακόμη μια κασέτα στο τμήμα νεογνών προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ακτινογραφία.

Η τεχνολόγος λοιπόν, ξεκίνησε να πάει στο τμήμα νεογνών και σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, άκουσε και είδε κάποιες κινήσεις από ένα άτομο που φάνηκαν ύποπτες. Έτσι με σκοπό να ασφαλίσει το τμήμα που θα ήταν χωρίς φύλαξη, έκλεισε τη διπλή πόρτα του διαδρόμου της αναμονής του ακτινολογικού.

Τότε η πόρτα έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα να χτυπήσει- όπως αποδείχτηκε από την εξέταση- στο κεφάλι της και το πόδι της, ενώ υπέστη κάταγμα στο ύψος της πηχεοκαρπικής (ΠΧΚ) άρθρωσης στο αριστερό της χέρι. 

Της δόθηκε αναρρωτική άδεια ενός μήνας ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζητά να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα. «Η πόρτα μάλλον ήταν βγαλμένη. Θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος» δηλώνει.

Tags
Back to top button