Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: 15χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η 15χρονη κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται 

ΕΛ.ΑΣ. - Χειροπέδες σε 6 Ρομά: Μοίραζαν ναρκωτικά από τη Λαμία στα Καμένα Βούρλα - Μεταξύ τους κι ένας ανήλικος

Μια 15χρονη στη Λαμία έχασε τις αισθήσεις της το Σάββατο τα μεσάνυχτα, ενώ είχε βγει με τέσσερις φίλες της σε μπαρ. Η κοπέλα φέρεται να είχε πιει μόλις ένα ποτό προηγουμένως, ενώ λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του δεύτερου, βρισκόμενη σε κατάσταση μέθης.

Η κοπέλα πέφτοντας χτύπησε άσχημα στο πρόσωπό της. Όπως αναφέρει το , ήταν η πρώτη φορά που η κοπέλα έβγαινε σε μπαρ. 

Η ανήλικη παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ έπειτα, λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού αποφασίστηκε να μη μείνει στη Λαμία και τελικά το μεσημέρι της Κυριακής (30/6) διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την κατάσταση μέθης της κοπέλας και την πτώση της, καθώς εκλήθη να εξετάσει την 15χρονη και ο Ιατροδικαστής Λαμίας.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν στο Νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν τι θα δείξουν οι τοξικολογικές.
 

Tags
Back to top button