Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Καιρός: Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης της ΕΜΥ

Για ισχυρές καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι της Πέμπτης (4.7.24) μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες προειδοποιεί με μήνυμά του το 112.

«Σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως και τις πρώτες βραδινές ώρες. Περιορίστε τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται στο μήνυμα του 112.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΜΥ προχώρησε σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού. Παρότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο, επισημαίνεται ότι οι καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο θα έχουν υψηλή ραγδαιότητα, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις χωρίς απαραίτητα να συνοδεύονται από μεγάλα ύψη βροχής.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα θα επηρεάσουν: Την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής) καθώς και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου έως νωρίς το απόγευμα. Τη Θεσσαλία και τις Σποράδες έως το απόγευμα. Την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια έως αργά το απόγευμα. 

Επισημαίνεται ότι σε τοπικό επίπεδο στην Αττική η ραγδαιότητα των φαινομένων θα είναι υψηλή, με μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στη Λήμνο

Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία- Βροχές και καταιγίδες Στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα βόρεια-Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λήμνο στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης. Καταιγίδα αλλά και κεραυνοί έπληξαν το νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

«Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης (30 τόνοι ανά στρέμμα ανά ώρα) η οποία συνοδεύεται από κεραυνούς, ο Δήμος Λήμνου καλεί τους  πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Λήμνου.

Εντυπωσιακός υδροσίφωνας στη Χαλκιδική

Στην περιοχή της Χαλκιδικής η κεραυνική δραστηριότητα ήταν έντονη και το πρωί της Πέμπτης στην παραλία της Σάρτης, καταγράφηκε ένας εντυπωσιακός υδροσίφωνας.

Δέσποζε μέσα στη θάλασσα, δημιουργήθηκε ένα θέαμα πραγματικά μοναδικό και όσοι ήταν τυχεροί έσπευσαν να το καταγράψουν.

Αναλυτικά φωτογραφίες από τη σελίδα Meteology LiveCams Application στο Facebook.

Tags
Back to top button