Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύθηρα: Καθηγητές Λυκείου κάνουν μάθημα στο Γυμνάσιο γιατί δεν υπάρχουν δάσκαλοι

Με προβλήματα άρχισε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η σχολική χρονιά στα Κύθηρα, καθώς από τους οκτώ καθηγητές που διορίστηκαν φέτος στο νησί, μόνος ένας παρέμεινε στις τάξεις του Γυμνασίου.

Οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού σχετικά με τα Κύθηρα διευκρινίζουν πως οι επτά στους οκτώ καθηγητές δεν εμφανίστηκαν να αναλάβουν τη σχετική υπηρεσία, επικαλούμενοι διάφορες νόμιμες αιτιολογίες.

Το γεγονός αυτό οδήγησε στο σχολείο να αναλάβει μία «μεσοβέζικη» λύση, με τους καθηγητές του Λυκείου, οι οποίου δεν υπάρχουν σε «αφθονία», να κάνουν μάθημα και στο Γυμνάσιο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας καθηγήτριας, που πήγε φέτος στα Κύθηρα για να κάνει μαθήματα κατεύθυνσης στους μαθητές, αλλά λόγω των συνθηκών μεταφέρθηκε στο Γυμνάσιο, το οποίο συστεγάζεται στο ίδιο κτίριο.

 

Tags
Back to top button