Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Κύπρος: Εταιρεία παρέχει στους υπαλλήλους 30λεπτο διάλειμμα για αυνανισμό

Μια εταιρεία στην Κύπρο προσφέρει στους υπαλλήλους τους 30λεπτο διάλειμμα για... αυνανισμό. 

Η εταιρεία ενήλικου περιεχομένου Stripchat με το ομώνυμο κοινωνικό δίκτυο έχει περισσότερους από 200 υπαλλήλους και πλέον τα γραφεία της στην Κύπρο θα διαθέτουν και τέσσερις υπερσύγχρονους θαλάμους αυνανισμού.

Εκεί, οι υπάλληλοι της εταιρείας θα μπορούν να κάνουν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στη βάρδια τους για να αυνανιστούν.

Οι θάλαμοι αυνανισμού θα διαθέτουν γυαλιά VR εικονικής πραγματικότητας, τηλεόραση 4K LED, όπου οι υπάλληλοι θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες πορνό.

Θα υπάρχει επίσης λιπαντικό και φυσικά χαρτομάντηλα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος LadBible.

Οι υπάλληλοι της Stripchat θα μπορούν να απολαύσουν ένα διάλειμμα 30 λεπτών για να αυνανιστούν, μιας και σύμφωνα με την εταιρεία «οι θάλαμοι θα παρέχουν σε νυν και μελλοντικούς υπαλλήλους ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για να εκτονωθούν».

Μάλιστα, όποια άλλη εταιρεία επιθυμεί, θα μπορεί να νοικιάσει έναν τέτοιο θάλαμο έναντι 50 χιλ. δολαρίων για 6 μήνες, μαζί με μια VIP συμφωνία στην ερωτική πλατφόρμα Stripchat.

Εξάλλου, έναν χρόνο νωρίτερα από την Stripchat, η επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό Erica Lust Films, η Έρικα Λαστ, θέλησε να βγάλει το στίγμα που ακολουθεί τον αυνανισμό κι επιτρέπει στους 36 υπαλλήλους να εκτονώνονται για 30 λεπτά κάθε μέρα.

«Εκτιμώ τους υπαλλήλους μου και ξέρω ότι όταν νιώθουν καλά, θα κάνουμε καλή δουλειά. Με την πανδημία και αυτή την τεράστια αλλαγή στο πώς ζούμε τώρα τις ζωές μας, άρχισα να παρατηρώ ότι οι εργαζόμενοί μου είχαν γίνει πιο νευρικοί και είχαν λιγότερη ενέργεια. Ξέροντας, λοιπόν, ότι υπάρχει μόνο ένα πράγμα που θα τους κάνει όλους να νιώσουν καλά, έστησα ένα ιδιωτικό χόρο αυνανισμού για να το απολαμβάνουν» ανέφερε η Έρικα Λαστ.

Tags
Back to top button