Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Μπαχτσελί: «Ο Δένδιας πήγε στο Καστελλόριζο, κάτω από τη μύτη μας, και κουνούσε δειλά το δάχτυλό του, λαχταρώντας τον βυθό όπως οι παππούδες του»

Αντί να ντρέπεται ο Μπαχτσελί για τις σφαγές... καμαρώνει! "Οι εισβολείς έπεσαν στη θάλασσα της Σμύρνης"


Στη διάρκεια συνεδρίασης του εθνικιστικού κόμματος MHP, ο κυβερνητικος εταίρος του Ερντογαν ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «δεν είναι τυχαίο ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας πήγε με στρατιωτική αντιπροσωπεία στο νησί του Καστελλόριζου, το οποίο έχει αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς και βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας, και κουνούσε δειλά το δάχτυλό του, λαχταρώντας τον βυθό όπως οι παππούδες του». 

«Η εφαρμογή και υλοποίηση παγκόσμιων σεναρίων στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο είναι δυνατή μόνο εάν η Τουρκία καταστεί ανίκανη, πολωμένη και αποδυναμωμένη» πρόσθεσε ο Μπαχτσελί.

Προ ημερών, ο Ομέρ Τσελίκ είχε μιλήσει επίσης με προκλητικά λόγιακατά του Νίκου Δένδια, χαρακτηρίζοντάς τον «προβοκάτορα» και προσθέτοντας πως «τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο».
 

 

Tags
Back to top button