Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κ.Μητσοτάκης: «Αυτά μου είπε ο 22χρονος γιος του Χριστόδουλου Καραθανάση, ήρωα των Ιμίων» (φωτό)

Με τον Γιάννη Καραθανάση, γιο του υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, που χάθηκε στην κρίση των Ιμίων, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης μία φωτογραφία με τον Γιάννη Καραθανάση στον λογαριασμό του στο Facebook, συνοδευόμενη από το εξής κείμενο:

«Αυτός είναι ο Γιάννης Καραθανάσης, ο 22χρονος γιος του ήρωα των Ιμίων, υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση. Είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του, όμως κι εκείνος θα ήταν πολύ περήφανος σήμερα για τον γιο του. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που έχει το θάρρος της γνώμης του, που δεν φοβάται να πει αλήθειες. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Σήμερα σπουδάζει στην αρχιτεκτονική, στο Πολυτεχνείο. Έχει όρεξη να δουλέψει, να δημιουργήσει, να προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί. Όσο ψηλά κρατά τη γαλανόλευκη, τόσο ψηλά θέτει και τους στόχους του για να συνεχίσει να κάνει περήφανο τον πατέρα του. Στη συζήτηση που είχαμε, μου είπε ένα πράγμα που θα κρατήσω για πάντα. "Πατριώτης είναι αυτός που θυσιάζεται για την Ελλάδα, αλλά πατριώτης είναι και αυτός που παλεύει για να ζήσει η νέα γενιά σε μία καλύτερη χώρα"».

Tags
Back to top button