Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: «Τώρα που δεν «πληρώνουμε» δημοσκοπήσεις γιατί μας δείχνουν 15 μονάδες μπροστά;»

Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν οργισμένη. «Δεν περίμενα πως θα έφτανε η μέρα που πρωθυπουργός της χώρας θα γινόταν το κούφιο μεγάφωνο του κύριου Βαξεβάνη» ανέφερε σχετικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αναφερθήκατε επίσης στα δάνεια του Κήρυκα, αλλά δεν αναφέρατε γιατί ήταν η μόνη περιφερειακή εφημερίδα που ελέγχθηκε από τη εξεταστική;» αναρωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε «αποκρύψατε το πιο ουσιαστικό στοιχείο. Υπήρξε πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για τον «Κήρυκα». Δεν γνωρίζετε ότι από όλες τις υποθέσεις που ελέγχθηκαν ο «Κήρυκας» είχε τα δάνεια του εξασφαλισμένα;».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην υπόθεση του ΔΟΛ. «Επιβεβαιώνετε ή όχι ότι ζητήσατε από τον κύριο Ψυχάρη πριν από δυο χρόνια την εμπλοκή Μουλόπουλου στον οργανισμό; Και μιλάτε εσείς για διαπλοκή;».

Τέλος ο αρχηγός της ΝΔ σημείωσε με νόημα: «Τώρα που δεν έχουμε χρήματα να «πληρώσουμε» δημοσκοπήσεις γιατί μας δείχνουν 15 μονάδες μπροστά;».

Tags
Back to top button