Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Φωτογραφίες από την περιοδεία στον Λαγκαδά

Περιοδεία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη και βουλευτές.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε πρότυπη μονάδα παραγωγής βιοαερίου από αγελαδοτρόφους στο Κολχικό, ξεναγήθηκε σε αυτή και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της.

Στη συνέχεια μετέβη στην πόλη του Λαγκαδά όπου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δημαρχείο, ενώ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους, χαιρέτισε πολίτες και είχε και σύντομες συνομιλίες μαζί τους.

Στο δημαρχείο συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος τον ενημέρωσε για ζητήματα του δήμου. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στον Λαγκαδά, γιατί, όπως είπε, τον έχει επισκεφθεί με πολλές ιδιότητες. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΝΔ και ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Μάλιστα, θεώρησε γούρικη την επίσκεψη που έκανε ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, επειδή εκλέχθηκε και παρατήρησε πως την επόμενη φορά θα επισκεφθεί τον Λαγκαδά ως πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κ. Καραγιάννης του πρόσφερε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ ήπιε καφέ στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά παρέα με τον δήμαρχο, βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Tags
Back to top button