Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κ.Γκιουλέκας: «Η κυβέρνηση έδωσε εξετάσεις και απέτυχε παταγωδώς»

«Η κυβέρνηση έχει δώσει τις εξετάσεις της και έχει αποτύχει παταγωδώς. Εκτός κι αν κάποιος περιμένει, μετά από 2-2,5 χρόνια, οι ίδιοι άνθρωποι, που δεν κατάφεραν μέχρι τώρα να κάνουν κάτι, από δω και πέρα θα καταφέρουν» δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, αρμόδιος για τη Μακεδονία και Θράκη, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας.

«Σήμερα ξέρουμε πια, δυστυχώς, ότι ούτε στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου δεν περιλαμβάνεται το θέμα της ελληνικής διαπραγμάτευσης --τουλάχιστον σε επίπεδο αποφάσεων, απλώς θα εξεταστεί η πρόοδος της διαπραγμάτευσης κι όλο αυτό ανεβάζει τραγικά τον λογαριασμό, τον ανεβάζει στα ύψη. Σήμερα αυτή η κυβέρνηση, που δε θα έπαιρνε κανένα άλλο μέτρο και δεν υπήρχε περίπτωση να χρεώσει ούτε ένα ευρώ -όπως έλεγαν τα κυβερνητικά στελέχη- τον ελληνικό λαό, ήλθε και δέχθηκε τη μείωση του αφορολόγητου --απομένει να δούμε πόσο θα μειωθεί, δηλαδή πόσα χρήματα θα πληρώνει επιπλέον ο Έλληνας πολίτης, πόσο θα μειωθούν οι συντάξεις με τη μείωση της προσωπικής διαφοράς και τι άλλο φέρνει ο μποναμάς της κυβέρνησης» υποστήριξε ο κ.Γκιουλέκας.

«Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίζεται, γιατί δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή υποθηκεύει και το μέλλον, καθώς παίρνει τα μέτρα αυτά, που είναι για μετά τη λήξη του προγράμματος, μετά το 2018 και προβλέπει επίσης ότι πρέπει να έχουμε και πλεονάσματα πάνω από το 3,5%. [...] Εμείς τους λέμε κλείστε γρήγορα την αξιολόγηση, γιατί όσο καθυστερείτε ανεβαίνει κι άλλο ο λογαριασμός [...] Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία και να πάμε σε εκλογές».

Tags
Back to top button