Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κ. Χατζηδάκης: «Δεν έχουμε βουλιμία για την εξουσία»

Δεν έχουμε βουλιμία για την εξουσία, ξέρουμε ότι θα πιάσουμε «αναμμένα κάρβουνα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας ότι η Ν.Δ. θα ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών που βγήκαν από το μνημόνιο.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο κ. Χατζηδάκης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση μπορεί να πάρει τρεις δρόμους: «να καταπιεί το πικρό χάπι, να πραγματοποιήσει ηρωική έξοδο με εκλογές ή να αφήσει την κατάσταση να “τραβήξει” και να οδηγηθούμε σε τέλμα με δυσμενείς επιπτώσεις για την οικονομία».

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προειδοποίησε ότι οι καθυστερήσεις σημαίνουν ότι «χάνουμε την ποσοτική χαλάρωση» και «επιστροφή στο 2015». Ο ίδιος αναγνώρισε ως υπερβολικές τις απαιτήσεις των δανειστών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι δανειστές δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά», τόνισε, ωστόσο, ότι «δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η πολιτική Τσίπρα - Καμμένου είναι η μοναδική λύση για τη χώρα».

Κληθείς να περιγράψει τις ενέργειες της Νέας Δημοκρατίας μετά από μια ενδεχόμενη εκλογική νίκη, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: «δεν έχουμε τη γομολάστιχα που θα διαγράψει μαγικά όλα τα προβλήματα. Θα κάνουμε ότι έκανε η Κύπρος και η Ιρλανδία και βγήκαν από το μνημόνιο».

Tags
Back to top button