Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ιρίνα Σάικ: Η πρώτη φωτογράφηση της καλλονής για το 2017 (φωτό)

Χωρίς να σχολιάσει τις φήμες που τη θέλουν έγκυο, η Irina Shayk φωτογραφίζεται για τη Vogue  Βραζιλίας στην πρώτη της εμφάνιση σε περιοδικό για το νέο έτος. Η Ρωσίδα καλλονή, φοράει ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της, αλλά και την... επίπεδη κοιλιά της. 

Τίποτα όμως δεν μαρτυρά στις εικόνες ότι η Shayk σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα και θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της, με τον Bradley Cooper. Προφανώς η Ρωσίδα καλλονή πόζαρε για το περιοδικό πριν μείνει έγκυος ή απλά οι φήμες δεν ισχύουν.

Tags
Back to top button