Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η Χριστίνα Θεωνά... έρχεται να καταπλήξει και την Αθήνα!

Σπάνια συναντάς στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού καλές νέες λαϊκές γυναικείες φωνές σπάνια βρίσκεις γυναικεία φωνή με ηχόχρωμα καθαρά λαϊκό και ή Χριστινα Θεωνα παρά το νεαρό της ηλικίας της ανήκει στην κατηγορία αυτή.

Η Χριστινα είναι νέα στον χώρο του τραγουδιού αλλά ή χαρακτηριστική  της φωνή είναι αυτό πού την κάνει ξεχωριστή. Η νεαρή Θεσσαλονικια έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αρχίζει να ξεχωρίζει στον χώρο καί μέ τήν χαρακτηριστική φωνή να καθηλώνει.

Αυτό, λοιπόν κάνει . Αφήνει την όμορφη Θεσσαλονίκη πού τόσο αγαπάει όπως έχει δηλώσει σε  άλλες συνεντεύξεις και έρχεται στην Αθήνα όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη Πύλη Αθηνών.

Η πορεία της έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι κάνει σταθερά και προσγειωμένα βήματα  πρός τήν επιτυχία. Η απόφαση της για την Πύλη ήρθε μετά από πολύ σκέψη γιατί είχε να διαλέξει σε πρόταση που δέχθηκε από επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη καί τήν πρόταση από την Πύλη Αθηνών. 

Τελικά με ωριμότητα  στην απόφαση της είναι να την κερδίσει η Αθήνα, αν καί Θεσσαλονικη είναι η αγαπημένη της πόλη αλλά το τραγούδι είναι η άλλη μεγάλη αγάπη. 

Αν αναρωτηθεί κανείς αν πήρε την σωστή απόφαση αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Παντως η επιτυχία είναι σίγουρη αφού το πείσμα καί η δυναμικής είναι αυτό που την διακρίνει. αυτό φάνηκε από την μέχρι τώρα πορεία τής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Χριστίνα ετοιμάζει κάτι καινούργιο ακόμη όμως,όπως μας τόνισε σε επικοινωνία πόυ είχαμε δεν μπορούσε  να μας πει αν καί τήν ρωτήσαμε γιατί περιμένει μία απάντηση από το εξωτερικό. 

Tags
Back to top button