Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΙΣΤΟΡΙΑ

Η πιο παλιά καταγγελία για κακή εξυπηρέτηση σε επιγραφή ηλικίας 3.700 ετών!

Από τη Μεσοποταμία μας έρχεται η πιο παλιά καταγγελία παραπόνων. Πρόκειται για μια επιγραφή 3.700 ετών, στην οποία ένας άντρας με το όνομα Νάνι κάνει λόγο για κακή εξυπηρέτηση που είχε σε μια συναλλαγή.

Εκ πρώτης όψεως, η επιγραφή μπορεί να μοιάζει με τυχαίες λαξευμένες μουντζούρες, όμως ο Νάνι, που έζησε στην αρχαία Μεσοποταμία χάραξε αυτό το μήνυμα σε πηλό και το απέστειλε στον επιχειρηματικό εταίρο του Έα Νασίρ.

Στο μήνυμά του καταγγέλλει, ότι οι ράβδοι χαλκού που τού εστάλησαν ήταν χαμηλής ποιότητας. «Για ποιον με περνάς και μού συμπεριφέρεσαι με τέτοια περιφρόνηση;» αναφέρει χαρακτηριστικά, ο Νάνι σε ελεύθερη μετάφραση.

Είναι άγνωστο αν ο καταγγέλλων έλαβε ποτέ απάντηση στο μήνυμά του, ή απλώς συνέχισε να διαμαρτύρεται στους φίλους για το θέμα και ορκίστηκε να μην ασχοληθεί ξανά με τον απατεώνα Έα Νασίρ. Η «καταγγελία» εκτίθεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο.

Tags
Back to top button