Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η πιο ακραία φάρσα όλων των εποχών: Έπεισαν τους γονείς τους ότι ο αδερφός τους πέθανε

Δύο αδελφές από τη Νέα Ζηλανδία πήγαν το «μούτρωμα» σε άλλο επίπεδο, πείθοντας τους γονείς τους ότι ο αδελφός τους είχε πεθάνει για έξι μήνες, πριν ο ίδιος αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ο εν λόγω αδελφός, ο Κάλουμ, μοιράστηκε τη μακάβρια φάρσα που έκαναν οι αδελφές του σε ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας, όπως γράφει το indy100, περιγράφοντας όλο το χρονικό.

Θεσσαλονίκη: Φάρσα για τοποθέτηση βόμβας έκανε μαθήτρια στο σχολικό συγκρότημα «Ευκλείδης»

Οι παρουσιαστές της εκπομπής άκουγαν με το στόμα ανοιχτό το πως έναν απλός τσακωμός οδήγησε έναν «false alarm» θάνατο, που κράτησε ένα εξάμηνο.

Νέα Ζηλανδία: Η πιο υπερβολική φάρσα

Ο άντρας εξήγησε πως «οι αδελφές μου είχαν τσακωθεί με τους γονείς μας εκείνη την περίοδο και δεν τα πήγαιναν καλά. Ζούσα στο Ουέλινγκτον ενώ αυτοί ήταν στο Κράιστσερτς. Και η μεγαλύτερη αδερφή μου κάλεσε τους γονείς μου και τους είπε ότι είχα πεθάνει».

Οι αδερφές του ισχυρίστηκαν επίσης ότι η κηδεία είχε ήδη γίνει και οι γονείς τους δεν είχαν προσκληθεί, επειδή η μητέρα και ο πατέρας της κοπέλας του «δεν τους ήθελαν εκεί».

«Η αδελφή σου ακούγεται σαν τρελοκαμπέρω», δεν άντεξε και αναφώνησε ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής, ενώ έκανε και το εύλογο ερώτημα: Πώς γίνεται να μην είχε επαφές με τους γονείς του για 6 μήνες;

Ο Κάλουμ απάντησε πως είχε απορροφηθεί μεταξύ των καθημερινών υποχρεώσεων και της εργασίας, του, ενώ η «φάρσα» του θανάτου του καταρρίφθηκε όταν, πολύ καθυστερημένα, αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο σπίτι για να πει ένα γεια.

Και πώς απάντησαν οι γονείς του στην καλημέρα που τους είπε; «Παιδί μου, ζεις». Η μητέρα του ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ ο πατέρας του ακουγόταν μπερδεμένος. «Τι δι@ολο γίνεται εδώ;», ακούστηκε να λέει στην ανοιχτή ακρόαση.

Ακολούθησε βροχή τηλεφωνημάτων σε όλους τους συγγενείς και φίλους για τα χαρμόσυνα νέα, όπως περιέγραψε, με τους παρουσιαστές να έχουν μείνει εμβρόντητοι, από την ευκολία με την οποία πίστεψαν τα «νέα για τον θάνατό του».

Tags
Back to top button