Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η Πάρις Τζάκσον δήλωσε: «Δολοφόνησαν τον πατέρα μου» (φωτό)

Σάλο προκαλεί η Πάρις Τζάκσον, κόρη του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε. 

Μιλώντας για πρώτη φορά στο περιοδικό Rolling Stone υποστήριξε ότι είναι προφανές πως ο «βασιλιάς» δολοφονήθηκε.

Η Πάρις ήταν μόλις 11 όταν ο Τζάκσον -σύμφωνα με τους γιατρούς - πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2009 που προκλήθηκε από ένα θανατηφόρο συνδυασμό των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

«Είναι προφανές» είπε χαρακτηριστικά «όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ακούγεται σαν μια συνολική θεωρία συνωμοσίας αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές του και όλοι στην οικογένεια το γνωρίζουν».

Οπως γράφει η Daily Mail η Πάρις θέλει δικαιοσύνη. «Σίγουρα θέλω, αλλά είναι παιχνίδι σκακιού. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό τώρα».

Παράλληλα η 18χρονη αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού στα 14 της χρόνια γεγονός που την έκανε να κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας και να μπλέξει με ναρκωτικά. 

Η αποτοξίνωση της σε θεραπευτικό κέντρο στη Γιούτα μετά την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή. Σήμερα η έφηβη βγαίνει με τον 26χρονο Μάικλ Σνόντι και δηλώνει ότι θέλει να κερδίσει μόνη της τα χρήματα της και να μη βασίζεται στην περιουσία που της άφησε ο πατέρας της.

Αυτόν τον καιρό εργάζεται σαν μοντέλο ενώ στα άμεσα της σχέδια είναι η ενασχόληση της με την υποκριτική. 

ΠΗΓΗ: Daily Mail 

Tags
Back to top button