Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η νέα ζωή της Κάθριν Χέιγκλ μετά τη γέννηση του γιου της (φωτό)

Στις 20 Δεκεμβρίου η Κάθριν Χέιγκλ έφερε στον κόσμο τον γιο της Τζόσουα. Η 38χρονη ηθοποιός πήρε 20 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και μίλησε για την μεγάλη απελπισία που ένιωθε κάθε μήνα που επισκεπτόταν τον γιατρό της και έβλεπε πόσο βάρος έχει πάρει:

«Συνολικά πήρα 20 κιλά και αυτό είναι πολύ βαρύ για μια ηθοποιό που έχει περάσει όλη της την ζωή ως τότε προσπαθώντας διαρκώς να χάσει ακόμα πέντε κιλά», αυτοσαρκάζεται η ίδια σε συνέντευξή της στο People.

«Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο υγιής γίνεται και να μην τρελαίνομαι ούτε με το βάρος ούτε με τίποτα, αλλά και πάλι το είχα άγχος», τονίζει η ίδια αλλά παραδέχεται πως τώρα είναι ευγνώμων για το σώμα της, καθώς όπως λέει, της δίνει όλα εκείνα που χρειάζεται για να μεγαλώσει το νεογέννητο γιο της.

Η Κάθριν Χέιγκλ και ο σύζυγός της Τζος Κέλι έχουν υιοθετήσει δύο κοριτσάκια και ο μικρός Τζόσουα είναι το πέμπτο μέλος της οικογένειάς τους.

Η  πρώην σταρ του Grey’s Anatomy και ο σύζυγός της μίλησαν για τα υιοθετημένα παιδιά τους, και συμπλήρωσαν ότι δεν πίστευαν ότι θα βιώσουν σύντομα την πρώτη εγκυμοσύνη της Κάθριν. Και οι δύο οι νιώθουν ευγνωμοσύνη και δηλώνουν ότι η γέννηση του παιδιού τους είναι μια απίστευτη εμπειρία, κάτι μαγικό.

Προς το τέλος της συνέντευξής της η ηθοποιός δήλωσε ότι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε κάποια συναισθηματικά σκαμανεβάσματα που την έκαναν να φρικάρει μερικές φορές. Επιπλέον είπε, ότι ένιωσε τον ίδιο ενθουσιασμό όταν γέννησε το γιο της και τον ίδιο όταν έκανε την διαδικασία για να εγκριθεί η υιοθέτηση των κοριτσιών της. Κάθε φορά που κρατούσε για πρώτη φορά όλα τα παιδιά της, αισθανόταν μεγάλη αγάπη και ότι θα έκανε τα πάντα για να τα προστατεύσει.

Tags
Back to top button