Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar

Δυναμικά ρίχνεται στην τηλεοπτική αρένα η τηλεόραση του ΑΝΤ1, σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν. Πέραν του Rising Star που μονοπωλεί τα βράδια της Κυριακής, στο Μαρούσι σκοπεύουν να επιστρατεύσουν δύο ακόμη shows, αμφότερα ιδιαίτερα αγαπημένα και γνωστά στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Ιστοσελίδα επικοινώνησε με υπεύθυνους του σταθμού και γνωρίζει τα ονόματα που θα απαρτίζουν τη φετινή κριτική επιτροπή για το Your Face Sounds Familiar.

Η εκπομπή που επιστρατεύει επωνύμους με στόχο εκείνοι να μιμηθούν άλλους διάσημους σταρ επιστρέφει, πάντα με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, αλλά με εντελώς ανανεωμένη επιτροπή. Ή σχεδόν εντελώς...

Όπως μάθαμε λοιπόν, τα βράδια της Κυριακής τις παρατηρήσεις τους στους διαγωνιζόμενους θα διατυπώνουν αφενός μεν ο παρουσιαστής και ηθοποιός Φώτης Σεργουλόπουλος και αφετέρου ο ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός Κώστας Σπυρόπουλος. Τη σύνθεση θα συμπληρώνει όπως και πέρσι, ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις για μια ακόμη γυναικεία παρουσία, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι σίγουρο.

Το Your Face Sounds Familiar κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα, καθώς θα διαδεχθεί το Rising Star του οποίου ο μεγάλος τελικός αναμένεται εκτός απροόπτου τη Δευτέρα του Πάσχα.

Tags
Back to top button