Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η υποχθόνια βοή στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, που δεν εξηγήθηκε ποτέ…

Ούτε οι Αρχές της Νέας Υόρκης, ούτε οι Αμερικανοί επιστήμονες κατόρθωσαν τελικά να εξηγήσουν την τρομακτική υποχθόνια βοή, η οποία ακουγόταν να βρυχάται για περισσότερες από δύο ώρες μέσα από το υπέδαφος του πολυπληθούς Brooklyn, τον Ιανουάριο του 1939.

Οι κάτοικοι πετάχτηκαν πανικόβλητοι έξω από τα σπίτια τους και τους χώρους εργασίας τους. Επιπλέον, από όλα τα σημεία της Νέας Υόρκης άρχισαν να συρρέουν πάρα πολλοί άνθρωποι, ιδιαιτέρως περίεργοι, ώστε να ακούσουν την ανεξήγητη βοή και να καταλάβουν από πού προερχόταν.

Ένας μεγάλος αριθμός Αστυνομικών στάλθηκε για να καθησυχάσει τους κατοίκους. Αλλά, καθώς η αδιευκρίνιστη βοή δυνάμωνε, τα Όργανα της Τάξης άρχισαν και αυτά να χάνουν το κουράγιο τους, καταλήφθηκαν από τον γενικευμένο τρόμο κι έτσι, πολύ γρήγορα, έπαψαν να είναι σε θέση να συνιστούν ψυχραιμία στα πλήθη.

Το περίεργο ήταν ότι άλλοι νόμιζαν ότι ο θόρυβος πήγαζε από τα έγκατα της Γης και άλλοι θεωρούσαν ότι εκπορευόταν από τον ουρανό. Οι τελευταίοι, μάλιστα, είχαν τα μάτια τους στραμμένα στους αιθέρες, φοβούμενοι μήπως κάνουν την εμφάνισή τους εξωγήινα όντα ή μήπως εχθροί της χώρας τους εξαπολύσουν βομβαρδισμό με τη χρήση αεροπλάνων.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», στις 15/01/1939…

Tags
Back to top button