Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η εκπληκτική θεωρία του Δρ. Fedorov…

Η εφημερίδα «Krasnaya Zvezda» (Ερυθρός Αστέρας), επίσημο όργανο του Σοβιετικού Υπουργείου Αμύνης, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 1968, παρουσίαζε μια εκπληκτική θεωρία.

Το άρθρο είχε γραφτεί από τον εξέχοντα Ακαδημαϊκό Δρ. Fedorov, ο οποίος ανέπτυσσε τη θεωρία του περί παρέμβασης εξωγήινων πολιτισμών στην εξέλιξη της ανθρώπινης ιστορίας.

Ο Δρ. Fedorov παραδεχόταν στο άρθρο του ότι η θεωρία αυτή δε μπορούσε να αποδειχθεί άμεσα. Όμως, υπήρχε πληθώρα ενδεικτικών στοιχείων στους αρχαίους μύθους και θρύλους, που σχετίζονταν με την προσεδάφιση αστροναυτών, προερχόμενων από άλλους κόσμους, στον πλανήτη μας.

«Υπάρχουν πολλά παραδείγματα μύθων σε διάφορους πολιτισμούς περί αναλήψεως στον ουρανό διάφορων μυθολογικών ηρώων και προσώπων. Δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι στη βάση του γεγονότος αυτού, βρίσκεται η επιβίβαση ενός κατοίκου της Γης σε ένα διαστημόπλοιο από άλλον κόσμο; Και οι συνθήκες, που έλαβε χώρα η καταστροφή των πόλεων Σόδομα και Γόμορρα, δεν μας υπενθυμίζουν περιγραφές θερμοπυρηνικών εκρήξεων; Στα επικά ποιήματα των Σουμερίων, υπάρχουν περίεργοι μύθοι για ασυνήθιστα όντα, τα οποία δίδαξαν στους γήινους τα στοιχεία των επιστημών και των διαφόρων εμπορικών τεχνών», ανέφερε στο άρθρο του ο Δρ. Fedorov.

Ο επιστήμονας υποστήριζε ότι πιθανώς οι εξωγήινοι επισκέπτες άφησαν ίχνη των επισκέψεών τους στους δύο αστεροειδείς, οι οποίοι διαγράφουν ιδιόρρυθμες τροχιές και ομοιάζουν με την τροχιά εκκρεμούς, μεταξύ του Ήλιου και του πλανήτη Κρόνου.

Σύμφωνα με τον Καθηγητή Fedorov, ήταν μάλλον απίθανο ότι τα εξωγήινα αυτά όντα θα άφηναν τα ίχνη τους στη Γη, διότι αυτά θα ήταν δυνατόν να καταστραφούν, λόγω των κλιματολογικών συνθηκών και των γεωγραφικών μεταβολών. Στους δύο, όμως, αστεροειδείς, θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν με ασφάλεια έναν θησαυρό πληροφοριών. Έτσι, μετά από χιλιάδες χρόνια, όταν οι άνθρωποι της Γης θα είχαν αναπτυχθεί αρκετά, ώστε να πραγματοποιούν διαστημικά ταξίδια, θα μπορούσαν να ανακαλύψουν αυτόν τον θησαυρό πληροφοριών και να τον αξιοποιήσουν.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 17/03/1968…

Tags
Back to top button