Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η διαπίστωση της ύπαρξης δεσμού μεταξύ των αστερισμών και των μηνών γεννήσεως…

Το βιομετεωρολογικό κέντρο έρευνας του Πανεπιστημίου του Λέιντεν στην Ολλανδία, έκανε μία σημαντική ανακοίνωση τον Μάιο του 1970.

Οι Ολλανδοί ερευνητές, έπειτα από μία σειρά παρατηρήσεων και μελετών, ανακοίνωναν πως είχε βρεθεί ένας δεσμός ανάμεσα στον αστερισμό και τον μήνα γεννήσεως ενός ατόμου και της υγείας του. Προέκυψε, συγεκριμένα, ότι η σχιζοφρένεια και ο καρκίνος συναντώνται συνήθως σε άτομα τα οποία γεννήθηκαν κατά τη χρονική περίοδο μεταξύ Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου, ενώ όσοι γεννήθηκαν κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο δεν διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους. Τα κρούσματα είναι περιορισμένα.

Οι επιστήμονες διευκρίνιζαν στο σημείο αυτό ότι κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, όταν σχηματίζεται το έμβρυο, επηρεάζεται σε μία κρίσιμη στιγμή ο εγκέφαλος και αυτό εξηγεί γιατί τα άτομα αυτά υποφέρουν συχνότερα από νευροψυχικές ασθένειες ή σχιζοφρένεια.

Δεν είναι, όμως, μονάχα η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στο άστρο μας και την κατάσταση της υγείας μας. Οι Ολλανδοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι και το θέμα του χαρακτήρα και της προσωπικής μας τύχης συνδέονται επίσης με τα άστρα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 15/05/1970…

Tags
Back to top button