Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος

«Ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη είναι σήμερα απαραίτητος όσο ποτέ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος.

«Σήμερα, θυμόμαστε μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ανθρώπινης Ιστορίας. Η ανάμνηση της ανείπωτης βαρβαρότητας των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, η απόδοση τιμής σε όσους και όσες φυλακίστηκαν, μαρτύρησαν, σε όσους και όσες δεν επέστρεψαν ποτέ, είναι καθήκον μας. Ιδιαίτερα, οφείλουμε σήμερα να θυμόμαστε τους Έλληνες Εβραίους, όσους κατέληξαν στα χιτλερικά στρατόπεδα, καθώς κι εκείνους που συμμετείχαν στον αντιφασιστικό αγώνα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη είναι σήμερα απαραίτητος όσο ποτέ. Η επιστροφή της ακροδεξιάς, του ρατσισμού, της εθνικής περιχαράκωσης στην Ευρώπη και στον κόσμο, η επανεμφάνιση σύγχρονων υμνητών του Χίτλερ στη χώρα μας, είναι φαινόμενα που δεν μας αφήνουν να εφησυχάζουμε. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα θύματα του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας, να θυμόμαστε, αλλά και να αγωνιζόμαστε διαρκώς, ενάντια στον διωγμό των αδυνάτων, των ξένων, των κατατρεγμένων. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε το κακό να επιστρέψει», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button