Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Στη δημοσιότητα το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της 14χρονης

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από συνομίληκές της βγήκε στη δημοσιότητα, μετά και τη διάσταση που πήρε το θέμα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ολοκάθαρα η επίθεση που δέχεται το κορίτσι, χωρίς να επεμβαίνει κανείς να τις χωρίσει.

Δείτε το βίντεο:

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 14χρονη συνοδευόμενη από τους γονείς της μετέβη στο ΑΤ Γλυφάδας και κατήγγειλε ότι το Σάββατο λίγο μετά τις 9 το βράδυ δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα περίπου 20 ατόμων στην οδό Λαζαράκη. Η οικογένεια του θύματος προχώρησε σε μήνυση κατά δύο συμμαθητριών της, που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που της επιτέθηκαν, καθώς και στους γονείς τους για παραμέληση ανήλικων.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Γλυφάδας στη συνέχεια εντόπισαν τις δύο ανήλικες και τους γονείς τους και τους συνέλαβαν, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Αction24» δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: ««Ουσιαστικά αυτό το παιδί έφτασε μαζί με τους γονείς του στο Α.Τ. και κατήγγειλε δύο περιστατικά που συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και μέσα στον μήνα»

Αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε το Σάββατο η 14χρονη είπε ότι «η πλειοψηφία των παρισταμένων στην επίθεση ήταν κορίτσια ίδιας ηλικίας με την 14χρονη. Τα περισσότερα παρακολουθούσαν και κανένα δεν ενημέρωσε τις αρχές».

Σχετικά με τις συλλήψεις που έγιναν τόνισε ότι η «η 14χρονη ονόμασε τρεις δράστες, τρία συνομήλικα κορίτσια, δύο από αυτά συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μαζί με τους γονείς τους, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους για απειλή, για εξύβριση και για σωματικές βλάβες και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και οι γονείς και τα παιδιά. Αναζητούμε ακόμα ένα άτομο που έχει αναγνωρίσει το παιδί. Σε κάποιες πράξεις όμως, που συνέβησαν στις αρχές του μήνα, ανέφερε ότι της επιτέθηκαν από κοινού με διάφορα άγνωστα άτομα που δεν τα ήξερε».

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ επισήμανε ότι η προανάκριση για τα δύο περιστατικά συνεχίζεται, βασιζόμενη στα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί.

Tags
Back to top button