Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Γ.Λιάγκας για Π.Φιλιππίδη: «Μου τηλεφώνησε μία μέρα και με ρώτησε "έχεις ακούσει το όνομά μου;"» (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τρίτης, αποκάλυψε πως λίγο πριν βγουν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη και όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ο ηθοποιός του είχε τηλεφωνήσει.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής ο ηθοποιός τον ρώτησε αν έχει ακούσει το όνομά του να εμπλέκεται σε κάποιες καταγγελίες και ήρθε σε δύσκολη θέση μιας και είχε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεσή του.

«Μου τηλεφώνησε μία μέρα και με ρώτησε «έχεις ακούσει το όνομά μου; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι με ρώτησε. Εγώ βρέθηκα σε δύσκολη θέση τότε γιατί από τη μία είχα πληροφορίες, αλλά δεν μπορούσε να του τις πω…

Και του είπα «Πέτρο δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ακούγονται κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες καταγγελίες. Και μου λέει «Γιώργο κράτα κάτι που θα σου πω γιατί μπορεί και να μπλέξω είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω… Σας λέω τι μου είπε πριν γίνει στόχος πολλών καταγγελιών», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Tags
Back to top button