Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Γ. Μουζάλας: Ψέμματα οτι οι πρόσφυγες κάνουν απεργία πείνας

Για «υποκινούμενες καταστάσεις» από «30 Έλληνες και άλλους τόσους ξένους» έκανε λόγο ο κ. Γιάννης Μουζάλας αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν το πρωί στον καταυλισμό του Ελληνικού.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε δε ότι ήταν ψευδής η είδηση ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας για να υποστηρίξει ότι εκείνοι που υποκίνησαν τα επεισόδια «εμπόδιζαν να μπει το φαγητό».

«Έχουμε διάθεση να παράσχουμε τα δικαιώματα των ανθρώπων και αυτοί όμως οφείλουν να σέβονται τους νόμους. Δεν θέλουμε βία, δεν θα ανεχθούμε βία» ανέφερε σε άλλο σημείο απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Νικήτα ΑΚακλαμάνη (ΝΔ).

Αναφορικά με το hot spot της Μόριας και την απαγόρευση στον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να εισέλθει σε αυτό για λόγους ασφαλείας είπε «συνηθίζεται όταν καταφθάνει κάποιος επίσημος να γίνονται μικροεντάσεις από ορισμένους που φωνάζουν “We love Europe! We Love Merkel” ή “We hate Europe”.

Τέλος, για το πρόγραμμα δημιουργίας 20 χιλ θέσεων φιλοξενίας σε μισθωμένα διαμερίσματα είπε ότι ήδη ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Υπατη Αρμοστεία έχουν μισθώσει 258 διαμερίσματα. Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται σε 4,046 εκατ. ευρώ και εκτός από την ενοικίαση των χώρων περιλαμβάνει την απασχόληση εξειδικευμένου προσωπικού.

Σημείωσε δε ότι «ενδεικτικά η μηνιαία αμοιβή των ιατρών ανέρχεται σε 2.500 ευρώ, των ψυχολόγων 2.000 ευρώ και των διοικητικών υπαλλήλων 1.500 ευρώ» τονίζοντας ότι το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την ΕΕ.

Tags
Back to top button