Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Γ. Καμίνης: Σε συνάντηση ΕΕ - δημάρχων για το προσφυγικό

Στη 2η πολιτική συνάντηση με θέμα «Πώς ενισχύεται η ένταξη των μεταναστών στις πόλεις;» που πραγματοποιείται στο 'Αμστερνταμ, με τη συμμετοχή των επιτρόπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Μεταναστευτικό Δημήτρη Αβραμόπουλου και Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου και Ευρωπαίων ομολόγων του, προήδρευσε σήμερα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Σκοπός της, είναι η ενδυνάμωση της συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τις πόλεις της Ευρώπης για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του προσφυγικού- μεταναστευτικού, αλλά και η ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου που διαδραματίζουν. Στη συνεδρίαση υπήρξε ενημέρωση από την Ευρωπαική Επιτροπή για τις πολιτικές ένταξης των μεταναστών, την πρόοδο της εφαρμογής του προγράμματος μετεγκατάστασης των προσφύγων, αλλά και για τις δυνατότητες χρηματοδότησης των πόλεων για μια πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη μεγαλύτερης συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των ευρωπαϊκών πόλεων στο πλαίσιο και της πρωτοβουλίας της Αθήνας «Πόλεις αλληλεγγύης» .

Tags
Back to top button