Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Φιγιόν: Χωρίς νόημα οι κυρώσεις της ΕΕ προς τη Ρωσία

Οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε βάρος της Ρωσίας είναι άσκοπες, δήλωσε σήμερα στη διάρκεια επίσκεψής του στο Βερολίνο το φαβορί στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Φρανσουά Φιγιόν, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο η Ρωσία και οι ΗΠΑ να σφυρηλατήσουν δεσμούς που να αποκλείουν την ΕΕ.

Ο Φιγιόν δήλωσε πως πριν από την άρση των κυρώσεων θα χρειαζόταν κάποια χειρονομία εκ μέρους της Ρωσίας, προσθέτοντας πως και η Ουκρανία δεν κάνει αυτό που χρειάζεται για να διασφαλίσει την ειρήνη.

«Είμαι πεπεισμένος πως οι οικονομικές κυρώσεις είναι τελείως αναποτελεσματικές», δήλωσε ο Φιγιόν προς δημοσιογράφους αφού συναντήθηκε στο Βερολίνο με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ. «Πρέπει να βρούμε έναν άλλο τρόπο για να μιλήσουμε».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν θέλω ο (αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ) Τραμπ να μιλήσει με τη Ρωσία σε βάρος μας. Θα ήταν ζημιά για την Ευρώπη αν ο Τραμπ μας παρέκαμπτε, κάτι το οποίο δεν είναι αδιανόητο».

Tags
Back to top button