Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Euroferry Olympia: Η ΕΜΑΚ ζήτησε τη ρυμούλκηση του πλοίου - Δεν μπορούν να επιχειρήσουν

Εξελίξεις στην υπόθεση του πλοίου Euroferry Olympia καθώς θα ρυμουλκηθεί στον Αστακό, στο λιμάνι Πλατυγιαλίου Αιτωλοακαρνανίας μετά από αίτημα της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημέρωσε «ότι έχουν εξαντληθεί οι επιχειρησιακές δυνατότητες έρευνας και διάσωσης», επί πλοίου στη σημερινή του θέση. Για τον λόγο αυτό ζήτησε την μετακίνηση του πλοίου σε ασφαλή λιμένα, προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι επιχειρήσεις των στελεχών της ΕΜΑΚ με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η ΕΜΑΚ ζήτησε τη ρυμούλκηση του πλοίου, δεν μπορούν να επιχειρήσουν

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σημειώνει ότι «λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση του πλοίου και τις λοιπές συνθήκες και προϋποθέσεις μετακίνησης του σε ασφαλές λιμάνι, επικοινώνησε με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση της ναυαγιαίρεσης για τις κατάλληλες και ασφαλείς ενέργειες με σκοπό την μετακίνηση του στο λιμάνι Πλατυγιαλίου Αιτωλοακαρνανίας».

Όπως τονίζει, η μετακίνηση και η διαμονή των συγγενών των αγνοουμένων στο λιμάνι μετακίνησης θα γίνει με φροντίδα και μέριμνα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Οργισμένες αντιδράσεις από τους συγγενείς

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις από τους συγγενείς των αγνοουμένων μετά την ανακοίνωση πως θα ρυμουλκηθεί το πλοίο στον Αστακό. Όπως αναφέρουν, αυτό σημαίνει πως οι έρευνες θα σταματήσουν για όσο χρόνο χρειαστεί για να φτάσει στον Αστακό (περίπου 24 ώρες). Και αυτό σημαίνει πως θα χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Tags
Back to top button