Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Έτοιμος για όλα ο «Ντάνος»: «Αν χρειάζεται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για να παίξω σε σίριαλ... θα βγάλω» (βίντεο)

Ο γνωστός σε όλους μας «Ντάνος» ή αλλιώς Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων μίλησε για το θέατρο, τα σίριαλ και της άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που θα βγάλει αν χρειαστεί.

Ειδικότερα, ανέφερε:

«Το θέατρο δε θα με ενδιέφερε, αλλά σίγουρα το κομμάτι των σίριαλ μια και έχω εμπλακεί αρκετά σε σχέση με τα άλλα. Το εξωτερικό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πας στο Hollywood, όπως ειπώθηκε κάποια στιγμή, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό. Υπήρχε ένα σενάριο που εξέταζε ένας σταθμός το οποίο είναι για πλατφόρμα αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο και δεν έχει να κάνει με το Hollywood για όσους είπαν γι’ αυτό.

Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε σίριαλ μέσα από μια επιτυχία που είχα σε ένα παιχνίδι. Αν υπήρχε η προϋπόθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για να συμμετάσχω σε σίριαλ είναι βέβαιο ότι θα φρόντιζα να την βγάλω».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Γεωργίου και την παρουσίαση του X Factor, είπε:

«Νομίζω ο Αντρέας δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση. Το ότι συνεργαστήκαμε δε σημαίνει ότι μπορώ να τον κρίνω στην παρουσίαση. Σίγουρα είναι ένα βήμα για εκείνον και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Tags
Back to top button