Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Επίθεση Ζ. Κωνσταντοπούλου σε Αλ. Τσίπρα: «Έχει αχαλίνωτη επιθυμία να παραμείνει στην εξουσία»

Νέα, σφοδρή προσωπική επίθεση σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έχει υποκαταστήσει την λαϊκή εντολή με την αχαλίνωτη επιθυμία του να παραμείνει στην εξουσία.

«Οι πολίτες δεν έχουν άλλη επιλογή. Πρέπει να διεκδικήσουν εκλογές και αποκατάσταση της δημοκρατίας» είπε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» μιλώντας τηλεοπτική της συνέντευξη.

Σε ερώτηση αν υποστηρίζει την λύση της εξόδου από το ευρώ η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μέσα στο ευρώ αλλά υπό το ευρώ. Είναι εργαλείο υποταγής και όχι νόμισμα».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε επίσης ότι η Ελλάδα πρέπει να συγκρουστεί και με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και πρόσθεσε ότι η χώρα μας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τις χώρες της Αφρικής που δεν πέρασαν ποτέ από την φάση της ανάπτυξης.

Αναφερόμενη στην έκθεση του ΔΝΤ που χαρακτηρίζει ως απολύτως μη διαχειρίσιμο το ελληνικό χρέος, η πρώην πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είχε προσπαθήσει να την εμποδίσει για να μην έρθει στην επιτροπή αλήθειας για το χρέος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. «Πρέπει λοιπόν να μας πουν τώρα ποιους εξυπηρετούν, όχι μόνο από το ξένο, αλλά και από το εγχώριο πολιτικό σύστημα». 

Tags
Back to top button