Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Ένας από τους πιο θανατηφόρους ποταμούς στον κόσμο (βίντεο)

Μεταξύ Barden Tower και Bolton Abbey στο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, βρίσκεται μία από τις πιο επικίνδυνες παγίδες της φύσης. Είναι ένας μικρός ακίνδυνος-εμφανισιακά ποταμός, 2 μέτρων περίπου σε πλάτος γνωστός ως Bolton Strid ή απλά Strid. Κάτω από την επιφάνεια του νερού είναι ένα βαθύ χάσμα με ισχυρά υπόγεια ρεύματα που οδηγεί σε βέβαιο θάνατο.

Κρυμμένο από κάτω υπάρχει ένα δίκτυο σπηλαίων και τούνελ που κανείς δεν ξέρει πραγματικά πόσο βαθιά πηγαίνει. Αν και μοιάζει εύκολο να πατήσει κάποιος στις πέτρες και να περάσει απέναντι, ωστόσο η πτώση στο νερό κρύβει πολλούς κινδύνους. Έτσι υπάρχουν πολλά προειδοποιητικά σήματα ολόγυρα, που αποτρέπουν όσους σκέφτονται να το κάνουν.

Πιστεύεται πως κανείς από τους ανθρώπους που βρέθηκαν τυχαία στα ορμητικά νερά του ποταμού Strid δεν βγήκε ζωντανός. Δεν βρέθηκαν ούτε τα πτώματα τους.

ΠΗΓΗ: axioperierga.com

Tags
Back to top button