Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Εμφάνιση με φουσκωμένη την κοιλιά έκανε η Αμάλ Αλαμουντίν (φωτό)

Μια δημόσια εμφάνιση που ομολογουμένως δεν θα μπορούσε να μην συγκεντρώσει τα φλας της δημοσιότητας.

Τζορτζ Κλούνει και Αμάλ Αλαμουντίν έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση για το ντοκιμαντέρ «The White Helmets» του Netflix το βράδυ της Δευτέρας στο Λονδίνο. Η Αμάλ Αλαμουντίν επέλεξε ένα floral φόρεμα που έκανε εμφανή την φουσκωμένη κοιλιά της. Λίγο καιρό πριν είχαμε διαβάσει στο αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ! ότι το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους, μια είδηση που όπως απεδείχθη, δεν ευσταθούσε.

Λίγες εβδομάδες μετά, η Daily Star του Λιβάνου επικαλέστηκε πηγή αναφέροντας ότι η δικηγόρος είναι έγκυος, περιμένοντας μάλιστα δίδυμα τον Μάρτιο. Ούτε το ζευγάρι, ούτε κάποιος επίσημος εκπρόσωπός του δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της Αμάλ Αλαμουντίν. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της κάνει τα ξένα μέσα να έχουν «πάρει φωτιά».

Δημοσιογράφος του laineygossip.com αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Αμάλ Αλαμουντίν δεν ήπιε σταγόνα αλκοόλ, παρά μόνο νερό και αυτό από μόνο του λέει πολλά...

Tags
Back to top button