Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Elysium: Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο πολυτελείας με δικό του ελικόπτερο (φωτό, βίντεο)

Αν υπάρχει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που μπορεί να τους καταπλήξει όλους στις φετινές διακοπές τότε αυτό είναι το Elysium.

Η σχεδίαση του Elysium είναι εντυπωσιακή καθώς έχει υδρομασάζ στην οροφή αλλά και ένα διθέσιο ελικόπτερο.

Η κουζίνα διαθέτει μια επαγωγική εστία, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, αμερικανικό ψυγείο, φούρνο και ψυγείο κρασιού.

Για λόγους ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας, υπάρχουν τρεις μεγάλες οθόνες 75 ιντσών, ηλεκτρονικός υπολογιστής, παιχνιδομηχανές και ένα τζάκι.

Η ταράτσα είναι ιδανική για τη διασκέδαση και χαλάρωση με ένα ξύλινο καθιστικό, ένα μεγάλο τζακούζι, υπερσύγχρονο ηχοσύστημα και… ελικοδρόμιο.

Το Elysium διαθέτει ένα διθέσιο ελικόπτερο Robinson R22, ιδανικό για μια περιήγηση της περιοχής, ή ακόμη και για να αποφεύγει κανείς αποφεύγοντας τα ενοχλητικά μποτιλιαρίσματα.

 

 

Tags
Back to top button