Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει και τα τέσσερα παιδιά της στο Instagram (φωτό)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ως προτεραιότητα στη ζωή της τα παιδιά της, τον Άγγελο, την Λάουρα, την Βαλέρια και τη μικρή Μαρίνα! Όταν δε δουλεύει, οι ώρες τις είναι όλες αφιερωμένες σε αυτά!

Η παρουσιάστρια έχει κρατήσει την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς απαγορεύεται η δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών της. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια δημοσίευσε εικόνες αυτών στο Instagram. Βέβαια, πάντα χωρίς να δείχνει ολόκληρο το πρόσωπο τους.

Με αφορμή τις τελευταίες αναρτήσεις της Ελένης στο προφίλ της, που φαίνεται μαζί με την οικογένεια της, ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις φωτογραφίες των παιδιών της που μοιράστηκε μαζί μας! Η ωραία Ελένη συνήθως αναρτά στο Instagram στιγμιότυπα τους όταν αυτά έχουν γενέθλια ή βρίσκονται σε κάποιο όμορφο μέρος για διακοπές. Όπως είναι αναμενόμενο, κάθε φορά οι φωτογραφίες σημειώνουν ρεκόρ σε σχόλια και likes.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ:

Tags
Back to top button