Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Εξωγήινα διαστημόπλοια επισκέφτηκαν τη Γη κατά το απώτατο παρελθόν…

“Εξωγήινα διαστημόπλοια επισκέφτηκαν τη Γη κατά το απώτατο παρελθόν”.Αυτό υποστήριζε, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο “Τας” στις 9 Φεβρουαρίου του 1960, σε άρθρο του ο Σοβιετικός Καθηγητής Φυσικομαθηματικών Matest M. Agrest, τονίζοντας ότι υπάρχουν στον πλανήτη μας ίχνη των εξωγήινων, οι οποίοι είχαν καταφτάσει από άλλα άστρα.Μάλιστα, προς υποστήριξη της θεωρίας του, ο Σοβιετικός επιστήμονας επικαλέστηκε την ύπαρξη διάφορων γυάλινων αντικειμένων που βρέθηκαν στην έρημο της Λιβύης, μέσα στα οποία ανακαλύφθηκαν ραδιοϊσότοπα αλουμινίου.Όλες οι προσπάθειες για την εξήγηση της προέλευσης αυτών των μυστηριωδών γυάλινων αντικειμένων απέβησαν μάταιες και γι’ αυτό ο Matest M. Agrest εξέφραζε τη γνώμη ότι τα ανωτέρω αυτά αντικείμενα αποτελούσαν ίχνη προσγειώσεων εξωγήινων διαστημοπλοίων.Ο επιστήμονας αυτός πρόσθετε ότι σε περιοχή κείμενη πλησίον της οροσειράς του Αντιλιβάνου ανακαλύφθηκε θησαυρός αρχαίων χειρογράφων, στα οποία δόθηκε το όνομα “Χειρόγραφα της Νεκράς Θαλάσσης”.Η περιγραφή της βιβλικής καταστροφής των Σοδόμων και των Γομόρρων, που περιλαμβανόταν στα χειρόγραφα αυτά, δε θα ήταν δυνατόν να διαφύγει της προσοχής του σύγχρονου ανθρώπου, που είναι εξοικειωμένος με τις ανακαλύψεις της πυρηνικής φυσικής.Για τη βιβλική αυτή καταστροφή, ο Σοβιετικός επιστήμονας ανέφερε τα εξής:“Το μήνυμα αυτό, ερμηνευόμενο σε σύγχρονη γλώσσα, δηλώνει καταφανώς πως είχε γίνει σύσταση στους ανθρώπους της εποχής εκείνης να εγκαταλείψουν την περιοχή όπου αναμενόταν έκρηξη. Όσοι δεν πειθάρχησαν, τυφλώθηκαν ή πέθαναν”.Ο Matest M. Agrest διατύπωνε σχετικώς την εικασία ότι οι εξωγήινοι αστροναύτες, πριν εγκαταλείψουν τη Γη, προκάλεσαν έκρηξη στην ατομική καύσιμη ύλη των αποθεμάτων τους, αφού προηγουμένως ειδοποίησαν τους πληθυσμούς της περιοχής να αναχωρήσουν από εκεί.Περαιτέρω, ο Καθηγητής διατράνωνε πως στο αρχαιότατο παρελθόν οι άνθρωποι κατείχαν ήδη ορισμένες πληροφορίες για την ουράνια μηχανική, χωρίς, μάλιστα, να διαθέτουν τα κατάλληλα όργανα για την επίτευξη τέτοιων πληροφοριών.Συνεπώς, ο Matest M. Agrest εξέφραζε την άποψη ότι οι εξωγήινοι αστροναύτες, κατά την παραμονή τους στον πλανήτη μας, επιχείρησαν να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους ανθρώπους, αλλά ότι οι τελευταίοι δεν ήταν σε θέση να τις αφομοιώσουν, εξαιρέσει ορισμένων στοιχείων περί αστρονομίας, πράγμα που βοήθησε διάφορες φυλές νομάδων να ρυθμίζουν την πορεία τους σύμφωνα με τα άστρα.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 10/02/1960…
Tags
Back to top button