Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Έξι άνδρες συνελήφθησαν στην Ιαπωνία για κατοχή παιδικής πορνογραφίας

Έξι άνδρες συνελήφθησαν στην Ιαπωνία με την κατηγορία ότι είχαν στην κατοχή τους υλικό με παιδική πορνογραφία που πρόβαλε την κακοποίηση τουλάχιστον 168 αγοριών. Η είδηση μεταδόθηκε σήμερα από τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Τα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα ανακοίνωση της αστυνομίας, μετέδωσαν ότι τα θύματα ήταν ηλικίας 4 ως 13 ετών και ότι περισσότερα από 100.000 αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό βρέθηκαν στους υπολογιστές των συλληφθέντων, οι οποίοι ήταν ηλικίας από 20 ως 66 ετών.

Κάποιοι από τους συλληφθέντες εγάζονταν ως εθελοντές σε κατασκηνώσεις για παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου και άλλοι ήταν καθηγητές Γυμνασίου, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης προσθέτοντας ότι οι ύποπτοι αντάλλασσαν πορνογραφικές φωτογραφίες απευθείας και όχι μέσω του Ίντερνετ ώστε να μην εντοπίζονται.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν θα σχολιάσει άμεσα τα δημοσιεύματα.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν την ώρα που η Ιαπωνία επιχειρεί να βελτιώσει την εικόνα της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο το 2020.

Το 2014, ως απάντηση στην κριτική που της είχε ασκηθεί για χαλαρή νομοθεσία ως προς την προστασία των ανηλίκων από την σεξουαλική εκμετάλλευση, η Ιαπωνία κατέστησε αυστηρότερο τον νόμο για την απαγόρευση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ο αριθμός των θυμάτων παιδικής πορνογραφίας ανήλθε σε 781--αριθμός ρεκόρ--κατά το πρώτο εξάμηνο του περασμένου χρόνου σε σχέση με 384 που ήταν ο αντίστοιχος αριθμός την ίδια περίοδο έναν χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας.

Tags
Back to top button