Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Εκπολιτίστηκε άραγε ο άνθρωπος από εξωγήινα όντα;

Εκπολιτίστηκε άραγε ο άνθρωπος από εξωγήινα όντα; Το 1969, είχε προκληθεί τεράστια παγκόσμια αίσθηση, όταν ένας διακεκριμένος Αμερικανός ανθρωπολόγος διατύπωσε μια εντελώς πρωτοποριακή επιστημονική ιδέα. Υποστήριξε ότι θα πρέπει να εξεταστεί με απόλυτη σοβαρότητα η θεωρία, όσο παράξενη κι αν ακουγόταν, ότι ο άνθρωπος εξημερώθηκε και εκπολιτίστηκε από εξωγήινα όντα.

Ο έγκριτος αυτός επιστήμονας, ο Δόκτωρ Roger W. Wescott, ο οποίος ήταν Διευθυντής της Σχολής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Drew στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στο βιβλίο του «Το θείο ζώο», κατέληγε στο συμπέρασμα ότι εξωγήινα όντα εξημέρωσαν τον άνθρωπο, τον απέκοψαν από την πρωτόγονη ζωώδη φύση του και του έδωσαν τα πρώτα εφόδια για να εκπολιτιστεί και να προοδεύσει σε όλους τους τομείς και όλα αυτά τα κοσμοϊστορικά γεγονότα διαδραματίστηκαν πριν από περίπου 10.000 χρόνια.

Όμως, σύμφωνα με τη ρηξικέλευθη θεωρία του Δόκτορα Roger W. Wescott, τα εξελιγμένα αυτά εξωγήινα όντα εγκατέλειψαν στη συνέχεια τη Γη, προφανώς απογοητευμένα, όταν ο άνθρωπος αποδείχτηκε «κακός μαθητής», εγωιστής και άπληστος.

Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος, ο οποίος ήταν και σύμβουλος της επιτροπής έρευνας για τα μυστηριώδη Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, τόνιζε πως η θεωρία του, ακόμη και αν φάνταζε απίστευτη στην πλειοψηφία των ανθρώπων, θα πρέπει να ληφθεί σοβαρώς υπ’ όψιν, μαζί με άλλες θεωρίες για την εξημέρωση και τον εκπολιτισμό του ανθρώπινου είδους.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 30/05/1969…

Tags
Back to top button