Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ευτράπελο στη Φλόριντα: Κλέφτης κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο - «Μπορώ να βγω έξω;», ζητούσε από τον ιδιοκτήτη (Βίντεο)

Αστεία κατάληξη είχε η προσπάθεια 33χρονου να κλέψει μια Corvette από πάρκινγκ στη Φλόριντα των ΗΠΑ διότι ο επίδοξος κλέφτης κλειδώθηκε μέσα στο όχημα.

Ο Ravesh Rabindranauth, 33 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία της διάρρηξης το πρωί της Δευτέρας, όταν ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου Julio Solano τον εντόπισε στη θέση του οδηγού ενώ κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του σε ένα γκαράζ στο Μαϊάμι Μπιτς, ανέφερε το Local 10. Όπως είπε, πλησιάζοντας το όχημα διέκρινε ένα κεφάλι να ξεπροβάλει από τη θέση του οδηγού γεγονός που τον σόκαρε και έτσι άρχισε να τραβάει βίντεο.

Βίντεο: Επίδοξος κλέφτης κλειδώθηκε μέσα σε ΙΧ και παρακαλεί να βγει


«Αδερφέ μου, αυτό δεν είναι το αυτοκίνητό σου, αυτό είναι το αυτοκίνητό μου», ακούγεται να λέει ο Solano στον επίδοξο κλέφτη, ο οποίος αρχίζει να τον παρακαλεί να τον αφήσει να βγει από την Corvette.

«Μπορώ να βγω;», ρώτησε ο 33χρονος τον Solano . «Όχι, δεν μπορείς να βγεις. Καλούμε την αστυνομία», του απάντησε αυστηρά ο Solano με τον επίδοξο κλέφτη να ρώτα σαν να μην τρέχει τίποτα: «Γιατί;». Λίγο αργότερα, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο κλέφτη.

Όπως σημειώνει η NYPost αν και είναι άγνωστο πώς ο 33χρονος μπήκε στην Corvette, ο Solano πιστεύει ότι το σύστημα ασφαλείας του αυτοκινήτου τον εμπόδισε να το βάλει μπροστά ή να βγει από το όχημα. «Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου δεν λειτουργούν χωρίς τα κλειδιά και, ευτυχώς, δεν γνώριζε για τη χειροκίνητη απελευθέρωση της πόρτας κάτω από το κάθισμα», είπε ο Solano στο Local 10.

Tags
Back to top button