Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος: «Εκλογές με πρόκληση θεσμικής κρίσης από την Κυβέρνηση»

Εκλογές με πρόκληση θεσμικής κρίσης από την κυβέρνηση, προέβλεψε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Βουλή για την Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην ανακίνηση του Grexit και στο «επικίνδυνο παιχνίδι που αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα» εκτιμώντας πως «όλα αυτά θα μας οδηγήσουν δυστυχώς κάποια στιγμή σε μη ομαλές πολιτικές εξελίξεις».

«Χωρίς εκλογές δεν μπορεί να υπάρξει καμία λύση», είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι «η επιλογή της κυβέρνησης για εκλογές θα είναι συνδυασμένη με θεσμική κρίση, με ένταση».

«Δεν θα επιτραπεί να έχουμε τέτοιου τύπου εξελίξεις. Και όσοι έχουν μία αρμοδιότητα σε μία τέτοια εξέλιξη οφείλουν να αντιδράσουν», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Μην σχεδιάζετε να σύρετε τη χώρα σε μία μακρά αναμονή μέχρις ότου υπερβούμε τον κίνδυνο πιστωτικού γεγονότος με χειρισμούς τέτοιου τύπου».

Ακόμη ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «λύση είναι μόνο η συνεργασία όλων όσοι πρέπει να συνεργαστούν στο πλαίσιο της μόνης εθνικής στρατηγικής που έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμη» και ότι «χρειαζόμαστε μία άλλη κυβέρνηση στην οποία ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να συμμετέχει αν το θέλει».

Αναφερόμενος στα ΜΜΕ είπε ότι χρειάζεται «όχι επιτροπεία τύπου Μουλόπουλου, αλλά νομοθετική ρύθμιση, όχι προς όφελος της ιδιοκτησίας, αλλά προς όφελος της πολυφωνίας και των συμφερόντων των εργαζομένων». «Επείγει η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία», σημείωσε.

Tags
Back to top button