Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δωρεά δύο νέων υπερσύγχρονων σκαφών στην 96 ΑΔΤΕ στην Χίο από το ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»

Ειδικότερα όπως αναφέρει τοr, βάσει ανάρτησης του δημάρχου Οινουσσών κ. Γιώργου Δανιήλ, σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα η παραλαβή δύο νέων υπερσύγχρονων σκαφών από την 96ΑΔΤΕ στα Καρδάμυλα της Χίου.

Στην τελετή παραλαβής παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γ. Κωστίδης. Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Δανιήλ: «Αι ημέτεραι Δυνάμεις ισχυρότερες από ποτέ αμύνονται του πατρίου εδάφους των νησιών μας».

Η Naval Group προετοιμάζει την καθέλκυση της δεύτερης ελληνικής φρεγάτας ΝΕΑΡΧΟΣ στην Λοριάν

Αποστολή των Αμφίβιων Καταδρομών πρέπει να είναι οι Καταδρομικές Επιχειρήσεις, ο Ανορθόδοξος Πόλεμος και η Ειδική Αναγνώριση, σε αμφίβιο περιβάλλον. Αμυντικογενείς στη φύση τους αποστολές όπως η φύλαξη, προκατάληψη και ανακατάληψη βραχονησίδων είναι αποστολές πεζικού και πρέπει να ανατεθούν σε μονάδες, συγκροτήματα και σχηματισμούς αμφίβιου Πεζικού, ευρισκόμενους σε τακτικό (κάθε κύρια νήσο), και σε επιχειρησιακό επίπεδο (σε επίπεδο ΑΣΔΕΝ) που θα αποτελούν ένα είδος τοπικής και αρχιπελαγικής εφεδρείας.

Οι Έλληνες  Αμφίβιοι Καταδρομείς μετεξελίσσονται σε μια πραγματικά σύγχρονη δύναμη διεξαγωγής αμφίβιων επιχειρήσεων στο τεράστιο θαλάσσιο πεδίο του Αιγαίου στο οποίο όπως όλα δείχνουν Ελλάδα και Τουρκία θα συγκρουστούν μελλοντικά.

Tags
Back to top button