Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Διεθνή ΜΜΕ «ταξιδεύουν» την χιονισμένη Ακρόπολη (βίντεο)

Το ενδιαφέρον διεθνών Μέσων προκάλεσε η χτεσινή εικόνα της χιονισμένης Ακρόπολης.

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press δημοσίευσε βίντεο τραβηγμένο από drone με το ντυμένο στα λευκά μνημείο, κι έτσι οι εικόνες ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τοπικά ΜΜΕ.

Ενδεικτικά, η βρετανική Telegraph παρουσιάζει βίντεο με εκπληκτικές εικόνες που «αιχμαλωτίζουν της Ακρόπολη της Αθήνας καλυμμένη με χιόνι», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του άρθρου.

«Ενώ η αρχαία Ακρόπολη είναι ιδανική για φωτογράφιση, τα σχολεία και οι μεταφορές επλήγησαν σοβαρά από τις υπό το μηδέν θερμοκρασίες», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Τα σχολεία στην Αθήνα παρέμειναν κλειστά καθώς το ακραίο κρύο συνεχίζει να σαρώνει την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη».

Βίντεο από την Αθήνα παρουσίασε όμως και το Ruptly TV που εκτός της χιονισμένης Ακρόπολης, εστιάζει και στα κυβερνητικά κτίρια της ελληνικής πρωτεύουσας τα οποία ντύθηκαν στα λευκά.

Tags
Back to top button