Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Δίδυμα περιμένουν Αλαμουντίν - Κλούνεϊ (φωτό)

Πρώτα οι φήμες περί χωρισμού και μετά... η εγκυμοσύνη! Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αμάλ Αλαμουντίν και τον Τζορτζ Κλούνεϊ να γίνονται γονείς σε μερικούς μήνες «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο με τις πληροφορίες σχετικά με το χαρμόσυνο γεγονός να διαδέχονται η μία την άλλη. 

Οι νέες πληροφορίες θέλουν τη δικηγόρο σύζυγο του διάσημου ηθοποιού να κυοφορεί ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Σύμφωνα με το περιοδικό «InTouch Weekly» οι μελλοντικοί γονείς έμαθαν πρόσφατα τα φύλα των μωρών και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο περιδικό: «Όταν η Αμάλ και ο Τζορτζ έμαθαν ότι έχουν δίδυμα εξεπλάγησαν αλλά και φοβήθηκαν λιγάκι επειδή και οι δύο είχαν πει ότι ένα παιδί είναι αρκετό. Τώρα όμως που πληροφορήθηκαν ότι θα κάνουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι είναι πολύ χαρούμενοι. Νιώθουν σαν να χτύπησαν οικογενειακό τζακ ποτ». 

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγο καιρό, το αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ! είχε γράψει ότι το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους -μια είδηση που, κατά τα φαινόμενα, δεν ευσταθούσε.

Λίγες εβδομάδες έπειτα, η Daily Star του Λιβάνου επικαλέστηκε πηγή από το περιβλάλλον της Αμάλ, για να δημοσιεύσει την είδηση ότι η μελαχρινή δικηγόρος κυοφορεί δίδυμα, τα οποία πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον προσεχή Μάρτιο.

Ούτε το ζευγάρι, ωστόσο, ούτε κάποιος επίσημος εκπρόσωπός του έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της Αμάλ. 

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της, πάντως, σε δείπνο που έγινε από την Τίνα Μπράουν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έκανε τα ξένα μέσα να πάρουν «φωτιά» καθώς η όμορφη δικηγόρος φαίνεται να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα.

Tags
Back to top button